Tunghantering – Experter på tunga lyft

Med rätt kompetens för tunghantering

När ni är i behov av att flytta t.ex. en stor maskin, ett hus, en hel industri eller något annat som kräver professionell tunghantering och tunga lyft – då är det oss på Tranås Åkeri ni ska vända er till! Vi är experter på tunghantering och har efter många år i branschen samlat på oss mycket erfarenhet av att hjälpa kunder med maskinflytt, industriflytt och tunga lyft. Hur stort och otympligt det som ska flyttas än är så har vi garanterat de rätta resurserna för att kunna erbjuda dig som kund en hög nivå av service och ett väl utfört arbete.

Hos oss och bland vår personal finns både den särskilda utrustningen och den rätta kompetensen som tunghantering kräver. Med effektiva och kvalitetssäkrade metoder ser vi till att arbetet blir utfört på utlovad tid. Vi tummar aldrig på säkerheten, utan ser till att alla tunga lyft sker med omsorg och trygghet för såväl våra anställda som för era gods.

Industriflytt – Vi utför tung transport tryggt och säkert

Växtvärk på företaget? Är det dags för en industriflytt till nya och större lokaler? Behöver ni någon som utför tung transport på ett tryggt och säkert sätt? Då kan vi på Tranås Åkeri stå till tjänst! En industriflytt är ett stort och omfattande projekt som kräver noggrann planering, rätt kunskap och utrustning för tung transport. Detta för att ingen ska komma till skada och för att era maskiner inte ska bli förstörda. Hos oss på Tranås Åkeri finns det som krävs för att kunna erbjuda en säker och effektivt utförd industriflytt.

När det handlar om att flytta en hel industri med allt vad det innebär med tillhörande utrustning och maskineri – då vet vi precis vad man behöver tänka på och göra för att minimera produktionsbortfall. När du anlitar oss tar vi ansvar för att flytten blir lyckad! Med skicklig och välutbildad personal säkerställer vi att genomförandet blir både professionellt och tryggt för alla inblandade. Hör av dig till oss när du behöver hjälp med industriflytt och tung transport – vi löser det!

Vi utför maskintransport – För en effektiv flytt av tunga maskiner

När ni behöver hjälp med flytt av tunga maskiner så finns vi på Tranås Åkeri här för att underlätta det för er! Vi utför maskintransport inom och mellan industrier. Genom åren har vi hjälpt många industrier med flytt av tunga maskiner och med den erfarenheten i ryggsäcken kan vi garantera trygg och säker maskintransport. Maskiner är ofta både otympliga och värdefulla och för att säkerställa att er maskin inte tar skada under transporten så ser vi till att vara utrustade med särskilda lastare och transportfordon för att kunna utföra en så smidig och komplikationsfri leverans som möjligt.

Våra skickliga medarbetare har rätt utbildning och kompetens för att utföra flytt av tunga maskiner på ett säkert och korrekt sätt. Utifrån att varje projekt är unikt och med stor lyhördhet för dig som kund ser vi till att komma fram till vilken lösning som passar bäst med era behov och önskemål. Vi är flexibla, gör allt vi kan för att ge er bästa tänkbara service och håller en god kommunikation under hela processen. Vi gör allt vi kan för att vara det självklara valet när det kommer till maskintransport!

Hos oss finns rätt utrustning för speciallyft

Ibland kan man behöva flytta objekt som är lite otympliga och besvärliga – då kan vi på Tranås Åkeri hjälpa till! Vi har vad som krävs för att på ett smidigt och säkert sätt utföra speciallyft på sådant som är lite för tungt, för långt eller för brett. När det kommer till speciallyft är säkerhet och god planering a och o för ett lyckat resultat och där kan ni bara luta er tillbaka och låta oss göra jobbet.

Vi vill vara det givna valet när det kommer till speciallyft och därför arbetar vi aktivt för att upprätthålla goda relationer med våra kunder. Det gör vi genom att hela tiden ha en öppen dialog, vara tillgängliga för nya uppdrag och tillmötesgående med våra kunders behov och önskemål. När ni anlitar oss får ni inte bara hjälp med det ni behöver, ni får också ett genuint och personligt engagemang från vår sida!

Ditt självklara val för maskinflytt

Välfungerande maskiner är en viktig del av vårt moderna samhälle där det dagligen pågår arbete med material som är alldeles för tungt för att kunna lyftas manuellt. Kraven på rörlighet är större idag än det varit förut, vilket innebär att man då och då behöver få maskiner transporterade från den ena platsen till den andra. Vi på Tranås Åkeri hjälper gärna till med maskinflytt när ni är i behov av det! Vi har den utrustning som behövs för att kunna utföra en smidigt och säker maskinflytt.

När ni anlitar oss för maskinflytt går vi tillsammans igenom vilka förväntningar som finns och vad som krävs för ett lyckat resultat. Med oss kan ni känna er trygga med att all maskinflytt sker med stor varsamhet som garanterar att maskinens skick bevaras. Varmt välkommen att ta kontakt med oss och berätta vad vi kan stå till tjänst med. Vi är lyhörda och flexibla för våra kunders önskemål och ser fram emot att hjälpa er!

För mer info om tunghantering

Kontakta Daniel Johansson eller Håkan Johansson

Tunghantering-1
Tunghantering-2
Tunghantering-3
Tunghantering-4
Tunghantering-5