Tunghantering – Experter på tunga lyft

Med rätt kompetens för tunghantering

När ni är i behov av att flytta t.ex. en stor maskin, ett hus, en hel industri eller något annat som kräver professionell tunghantering och tunga lyft – då är det oss på Tranås Åkeri ni ska vända er till! Vi är experter på tunghantering och har efter många år i branschen samlat på oss mycket erfarenhet av att hjälpa kunder med maskinflytt, industriflytt och tunga lyft. Hur stort och otympligt det som ska flyttas än är så har vi garanterat de rätta resurserna för att kunna erbjuda dig som kund en hög nivå av service och ett väl utfört arbete.

Hos oss och bland vår personal finns både den särskilda utrustningen och den rätta kompetensen som tunghantering kräver. Med effektiva och kvalitetssäkrade metoder ser vi till att arbetet blir utfört på utlovad tid. Vi tummar aldrig på säkerheten, utan ser till att alla tunga lyft sker med omsorg och trygghet för såväl våra anställda som för era gods.

Industriflytt – Vi utför tung transport tryggt och säkert

Växtvärk på företaget? Är det dags för en industriflytt till nya och större lokaler? Behöver ni någon som utför tung transport på ett tryggt och säkert sätt? Då kan vi på Tranås Åkeri stå till tjänst! En industriflytt är ett stort och omfattande projekt som kräver noggrann planering, rätt kunskap och utrustning för tung transport. Detta för att ingen ska komma till skada och för att era maskiner inte ska bli förstörda. Hos oss på Tranås Åkeri finns det som krävs för att kunna erbjuda en säker och effektivt utförd industriflytt.

När det handlar om att flytta en hel industri med allt vad det innebär med tillhörande utrustning och maskineri – då vet vi precis vad man behöver tänka på och göra för att minimera produktionsbortfall. När du anlitar oss tar vi ansvar för att flytten blir lyckad! Med skicklig och välutbildad personal säkerställer vi att genomförandet blir både professionellt och tryggt för alla inblandade. Hör av dig till oss när du behöver hjälp med industriflytt och tung transport – vi löser det!

Hos oss finns rätt utrustning för speciallyft

Ibland kan man behöva flytta objekt som är lite otympliga och besvärliga – då kan vi på Tranås Åkeri hjälpa till! Vi har vad som krävs för att på ett smidigt och säkert sätt utföra speciallyft på sådant som är lite för tungt, för långt eller för brett. När det kommer till speciallyft är säkerhet och god planering a och o för ett lyckat resultat och där kan ni bara luta er tillbaka och låta oss göra jobbet.

Vi vill vara det givna valet när det kommer till speciallyft och därför arbetar vi aktivt för att upprätthålla goda relationer med våra kunder. Det gör vi genom att hela tiden ha en öppen dialog, vara tillgängliga för nya uppdrag och tillmötesgående med våra kunders behov och önskemål. När ni anlitar oss får ni inte bara hjälp med det ni behöver, ni får också ett genuint och personligt engagemang från vår sida!

För mer info om tunghantering

Kontakta Daniel Johansson eller Håkan Johansson

Tunghantering-5
Tunghantering-5
Tunghantering-5