Det här är Tranås Åkeri

Lite närmare. Mycket personligare.

Att en hel lastbilslast har högre prioritet än några enstaka pallar förstår vem som helst. Ändå går oförtjänt mycket pallgods idag via anonyma logistikcenter. Fördelen med att anlita Tranås Åkeri är att du får ett personligt bemötande.

På Tranås Åkeri har vi som ambition att köra godset från avsändare till mottagare utan omlastning. Och eftersom vi är övertygade om att goda relationer kan överbrygga nästan vilka avstånd som helst, envisas vi med att hålla personlig kontakt med våra kunder.

Goda resurser

Tranås Åkeri ägs av KJ:s lyftkranar AB, Gripenbergs Åkeri AB och Tranås Grävtjänst AB  som tillsammans har resurser som lastbilar, grävmaskiner, lastmaskiner, truckar och kranar. Affärsidén är att vara ett transportföretag med stora resurser och hög kvalitet och dessutom utföra våra uppdrag miljömedvetet.

Lång erfarenhet

Med en omsättning på ca 60 mnkr är vi en förhållandevis liten aktör på den nationella transportmarknaden, men med över fem decenniers erfarenhet i ryggen har vi ändå en stark position på vår närmarknad.

Personligt bemötande

Fördelen med att anlita ett litet, regionalt åkeri är att du möter samma chaufförer från vecka till vecka. När du ringer är det en människa som svarar. Och vi går alltid att resonera med.

Det vi erbjuder är, enkelt uttryckt

  • ett bra flöde på in- och utgående gods
  • hög fyllnadsgrad
  • god samordning
  • minsta möjliga administration

Välkommen att testa oss!