Vi söker en administrativ assistent

Vi söker en administrativ assistent – en allt i allo till vårt företag. Du kommer att jobba direkt under VD som en högra hand och ha ett nära samarbete med trafikledningen och administratörer. Placeringsorten är Tranås vid vårt kontor.

Vem är du?

För att trivas i rollen som administrativ assistent tror vi att du är en person som har ett eget driv och initiativförmåga, men tycker om att samverka med andra. Du har svart bälte i kundservice och hanterar allt på ett professionellt sätt. Du är flexibel och serviceinriktad, kommunikativ och tycker om att hantera flera saker på en gång. Ingen fråga eller uppgift är för liten och du anser att problem är till för att lösas.

Vidare har du:

  • Gymnasieutbildning
  • Mycket god kunskap inom Microsoft Office-paketet
  • Erfarenhet av att hantera ISO 9001 och 14001
  • Goda kunskaper i språk, primärt svenska och engelska
  • B-körkort

Du blir vårt ansikte utåt mot våra kunder där vi sköter lager och transporter, du kommer att vara med på planeringsmöten och vara trafikledningens kontakt.

Du kommer att vara VD behjälplig av skötseln av våra grustäkter med provtagning och dokumentation av våra CE-märkta gruskvalitéer samt hålla koll på lagerstatusen i grustäkterna.

Är vi rätt för varandra?

Vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande administrativa problem att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt.

Välkommen med din ansökan!

Vi behöver ha din ansökan senast den 2022-11-30

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta VD Daniel Johansson, telefon 0140-574 01. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen.

Om anställningen administrativ assistent

Lön: Fast månadslön
Anställningsgrad: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse, provanställning 6 månader